Lock'n'Go P+R Meerhoven

vrijdag 28 september 2012
timer 2 min
 Lock'n'Go fietsvoorziening P+R Meerhoven Naast de P+R Kiosk in Meerhoven komt de nieuwste versie van de automatische Lock'n'Go fietsenstalling te staan. Ook zullen er zes gratis leenfietsen bij de stalling ter beschikking komen. 
Lock'n'Go P+R Meerhoven

{igallery 137}

Lock'n'Go fietsvoorziening P+R Meerhoven

Naast de P+R Kiosk in Meerhoven komt de nieuwste versie van de automatische Lock'n'Go fietsenstalling te staan. Ook zullen er zes gratis leenfietsen bij de stalling ter beschikking komen.

Lock'n'Go

De Lock'n'Go is een automatische fietsenstalling waarin het frame van de fiets met een elektronische klem wordt vergrendeld, waardoor de fiets veilig is tegen diefstal. De vergrendeling wordt met een gratis persoonsgebonden Lock'n'Go-pas of Eindhovense stadpas geactiveerd en gedeactiveerd. Voor alle stallingen kan dezelfde persoonsgebonden pas gebruikt worden. Met behulp van de Lock'n'Go stalling kunnen fietsen netjes in de openbare ruimte gestald worden. De stallingen zijn dag en nacht geopend.  



Stalling Meerhoven

De Lock'n'Go fietsenstalling zal in Meerhoven aan de rechterkant van de P+R Kiosk komen te staan. In totaal komen er tien Lock'n'Go stalplaatsen, waarvan er zes leenfietsen ter beschikking hebben. Ook kunnen er fietsen van particulieren geplaatst worden. Bij de stalling bij P+R Meerhoven komt een informatiebord te hangen over het gebruik van de fietsenstalling.



Leenfietsen

Naast stalplaatsen zullen er bij de stalling zes gratis leenfietsen ter beschikking zijn. Tussen 7.00 en 19.00 uur zal er een beheerder aanwezig zijn om de uitleen van fietsen te faciliteren. Op vertoon van een Lock'n'Go pas of Eindhovense Stadpas kan de sleutel van de leenfiets opgehaald worden. Wanneer iemand na 19.00 uur een fiets terugbrengt, kan de sleutel ingeleverd worden in een sleutelkluis.

Kijk voor meer informatie op www.lockngo.nl.

Terug naar overzicht nieuws >>>