Nieuwe CROW-publicatie over parkeren

maandag 3 september 2012
timer 1 min
De CROW-publicatie 'Handboek Parkeren' heeft alle actuele informatie over parkeren op een overzichtelijke manier gebundeld en biedt een compleet overzicht van de verschillende aspecten van parkeren.

Nieuwe CROW-publicatie over parkeren

De afgelopen jaren hebben diverse organisaties heel veel kennis en informatie uitgebracht  over parkeren. Door deze veelheid aan publicaties waren gebruikers vaak het overzicht kwijt. Voor CROW was dit de aanleiding om met behulp van een breed samengestelde werkgroep een totaaloverzicht samen te stellen.

Met vertegenwoordigers van gemeenten, de detailhandel, aanbieders van parkeerdiensten en andere belanghebbenden is alle actuele informatie en praktische kennis verzameld en in een publicatie uitgegeven. Van auto’s tot fietsen, van parkeerbeleid tot uitvoering en van juridische zaken tot het bepalen van parkeervraag en -aanbod. Het beschrijft de locaties, gaat in op milieuaspecten en de vastgoedwaarde van parkeren en het geeft informatie over de juiste plaats en vormgeving van parkeerbewegwijzering.

CROW-publicatie ‘Handboek Parkeren’ (artikelnummer 311) is te bestellen via de CROW-website.