PARK NOW Group investeert in Europese groei

maandag 14 oktober 2019
timer 2 min
De PARK NOW Group, in Nederland bekend onder Parkmobile, wil zijn groei in Europa versnellen. Nu de parkeerdienst sinds februari dit jaar onderdeel is van de joint venture in mobiliteitsdiensten van BMW en Daimler, liggen er veel kansen om de positie van Europa's nummer 1 parkeerapp versneld uit te bouwen.

Voor het eerst komen de parkeerdiensten die onder PARK NOW Group vallen samen in één Europese merkcampagne: PARK NOW (Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk), RingGo (UK) en Parkmobile (NL). Masha Kodden, CMO van de PARK NOW Group, licht toe: “Met meer dan 18 miljoen klanten in 700 Europese steden en jaarlijks meer dan 130 miljoen parkeertransacties zijn we al de nummer 1 parkeerapp van Europa. Deze positie kunnen we nu claimen en verder uitbouwen, om zo steeds meer steden kennis te laten maken met onze slimme cashless parkeeroplossingen. We willen zowel markten bedienen die al bekend zijn met mobiel parkeren zoals Nederland, maar ook markten aanboren waar mobiel parkeren nog volop in ontwikkeling is zoals Duitsland. Zo zijn wij 10 oktober gestart in Genève en volgt Frankfurt vanaf november.”

Eerste Europese merkcampagne

De eerste Europese merkcampagne genaamd #appiness benadrukt de momenten waarop gebruikers ervaren hoe slim, snel en moeiteloos de parkeerervaring verloopt met de app. Geen sprintje door de regen of een zoektocht naar een parkeerautomaat twee straten verderop; cashless parkeren met één klik en alleen voor de tijd dat er daadwerkelijk is geparkeerd.

Fotobron: Parkmobile