ParkeerTalks: reuring op de beursvloer

maandag 15 april 2013
timer 1 min
Drie dagen lang bood de stand van Acquire Publishing op de ParkeerVak het decor voor intieme en informele kenniscafés. Diverse vooraanstaande organisaties hielden een krachtige ParkeerTalk, met als resultaat veel interactie, napraten en netwerken onder de bezoekers.

ParkeerTalks: reuring op de beursvloer

Park + Bike


Volgens Voerknecht van het KpVV is Park + Bike een unieke manier om blik aan de rand van de stad te houden en de reiziger snel met de fiets naar de plaats van bestemming te laten gaan. Oók op locaties waar geen hoogwaardig vervoersysteem is of waar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar is. Ook ziet Voerknecht mogelijkheden middels P+B de parkeernormen minder strikt te hanteren: projecten kunnen met minder parkeerplaatsen ontwikkeld worden omdat parkeren aan de rand van de stad mogelijk is.

Koudwatervrees


Hillie Talens van het CROW besprak de mogelijkheden om fietsparkeren in parkeergarages te faciliteren. Hoewel auto-en fietsverkeer in woonwijken elkaar ‘gewoon’ kruisen, wordt dit onwenselijk geacht in garages. Een interessante discussie volgde, waaruit naar voren kwam dat velen ‘koudwatervrees’ hebben; onbekend maakt onbemind?!

Meer informatie over ParkeerTalks vindt u op www.parkeer24.nl/parkeertalk