Parkpnp.com zet ruim 450 leegstaande parkeerplaatsen te huur in Den Haag

dinsdag 18 december 2018
timer 2 min
Parkeermarktplaats Parkpnp.com heeft in de afgelopen maanden ruim 450 parkeerplaatsen verzameld en begin deze week live gezet voor de regio Den Haag. Dankzij diverse samenwerkingen met beleggers en particulieren worden leegstaande parkeerplaatsen vanaf 55 euro per maand te huur aangeboden via www.parkpnp.com.

Patrick Kremer, CEO Parkpnp Nederland: “Wij zijn erg verheugd over de verkregen mogelijkheid dat we zo’n groot aantal parkeerplaatsen in en rondom het centrum van Den Haag kunnen aanbieden. Het zijn diverse parkeerplaatsen die al een tijd (gedeeltelijk) leegstaan en door middel van ons platform nu ‘live’ gezet zijn. Al vanaf € 55,- per maand en dan ook nog dicht in de buurt van treinstations zoals Hollands Spoor en Laan van NOI. Onze doelstelling is alle ongebruikte parkeerplaatsen in Nederland op ons platform aangeboden te krijgen. Een slimme, handige en duurzame oplossing voor iedereen beschikbaar in Nederland!”

 

Sander ten Hoorn, COO Parkpnp Nederland: “Het bijzondere is dat diverse Haagse wijken te maken hebben met een hoge parkeerdruk op straat terwijl er veel ongebruikte parkeerplaatsen zijn in gebouwde parkeervoorzieningen. Door minder autobezit en verouderde bouwnormen zie je dat meerdere wooncomplexen een overschot aan parkeerplaatsen hebben en deze verhuurders niet in staat zijn deze op een juiste en slimme wijze op de markt te brengen. Dit heeft onder andere te maken met het ontbreken van techniek of de mogelijkheden.”

 

Parkpnp is in mei van dit jaar live gegaan in Nederland en is momenteel de grootste en snelstgroeiende parkeermarktplaats van Europa: actief in Ierland, België en Nederland. Op het online parkeerplatform kunnen eigenaren van parkeerplaatsen op een eenvoudige wijze gratis hun parkeerplaatsen aanbieden. In Amsterdam bood Parkpnp al ruim 1200 parkeerplaatsen aan op hun platform.

 

Parkpnp is al met een aantal van de grootste Nederlandse vastgoedeigenaren en beleggers een strategische samenwerking aangegaan om daarmee hun bezettingsgraad te kunnen verhogen.