Samenwerking WPS en 4411 faciliteert zorgeloze klantreizen

maandag 31 oktober 2022

Een nieuwe samenwerking: WPS kondigt met veel plezier hun collaboratie met 4411, een dienst van Be-Mobile, aan. 4411 heeft zo'n 3,5 miljoen gebruikers, die de parkeer app zowel off- als on street gebruiken. Deze samenwerking zorgt er voor dat exploitanten ook parkeerders kunnen bereiken op plekken die WPS Parking Solutions apparatuur bevatten. Deze integratie maakt het mogelijk om in- en uit te rijden met automatische facturatie. Dit zorgt voor een zorgeloze klantreis.

Automobilisten kunnen betalen voor parkeren met 4411. De app zorgt ervoor dat exploitanten geld kunnen besparen doordat parkeerautomaten minder worden gebruikt. De exploitant hoeft ook geen kosten te betalen voor geannuleerde parkeersessies. Parkeerders betalen het bedrag voor de tijd dat zij in een parkeergarage zijn geweest. Er is geen uitrijtijd van 15 minuten na het betalen of het vinden van de uitrit. Meer dan 200 steden maken al gebruik van de app.

De app is niet alleen te gebruiken voor parkeren op straat, maar je kan ook buiten de straat parkeren op meer dan 60 parkeerplaatsen. 

Weg vrij voor meer mobiliteitspartners

Door de samenwerking tussen WPS en 4411 komt er een weg vrij voor de groeiende lijst aan mobiliteitspartners. Mobiliteitspartners welke zich richten op het verbeteren van klantreizen. WPS voegt deze toe aan de WPS Marktplaats. WPS-klanten kunnen dan gebruik maken van de voordelen van de solide leverancier die eigen betaaloplossingen op locatie faciliteert. 

"Ons doel is om onze 4411-klanten de meest eenvoudige off-street parkeerervaring te bieden, wat via deze partnership mogelijk wordt gemaakt. De combinatie van de gebruikerservaring 4411 met de betrouwbaarheid van de WPS-hardware maakt van dit partnership een perfecte match." Aldus, Jan Cools, CEO van Be-Mobile.

Serge Smets, Managing Director WPS België: ''Aangezien we wereldwijd opereren, willen we ervoor zorgen dat klanten op de Marketplace terecht kunnen voor oplossingen van internationale, maar ook lokale aard. Namens het Belgische WPS team zijn we erg blij met de samenwerking met 4411, welke is uitgegroeid tot de grootste parkeerapplicatie in België. We willen graag dat alle toonaangevende aanbieders van mobiliteit applicaties en digitale parkeerbetalingen diensten kunnen leveren via onze technologie.”