SCANaCAR wint contracten in drie steden en innovatieprijs op ParkeerVak

woensdag 13 mei 2015
timer 2 min
Recent heeft SCANaCAR aanbestedingen voor de aanschaf en servicing van drie ScanAuto's gewonnen in Haarlem, Lissabon en Nijmegen.

Lissabon en Nijmegen starten dit jaar met digitale parkeer handhaving en verkrijgen daarmee de voordelen van ondermeer lagere kosten, betere informatie en eenvoudiger management. Haarlem was in 2010 de tweede Nederlandse stad met de ScanAuto en krijgt nu beschikking over de nieuwe modulaire versie. Eén van de voordelen van de compacte inbouw in een normale personenauto is dat de apparatuur binnen een uur overgezet  kan worden naar een andere auto.


Publieksprijs op ParkeerVak

Op de ParkeerVak eind april jl. was de ScanBike & ScanSegway de winnaar van publieksprijs voor de beste innovatie van de beurs, gekozen uit 15 genomineerde producten op het What’s New plein.


Deze ultracompacte en energiezuinige oplossing verhoogt de productiviteit van de lopende parkeerwacht aanzienlijk (tot 3 keer hoger), is geschikt voor on street en off street parkeren bij kleine en middelgrote gemeentes en in winkelcentra, kan snel ge(de)monteerd worden op diverse soorten fietsen en human transporters en zorgt ervoor dat de parkeercontroleur uitstekend toegankelijk blijft voor het publiek. Het systeem is natuurlijk ook uitermate geschikt voor gebruik in parkeergarages of terreinen, voor algemene handhaving en onderzoek van bezettings- of betalingsgraad.

 

Ook op de fiets kan controle plaatsvinden