Bitride: complete technologie voor de hybride deelfiets

vrijdag 22 juni 2018
timer 1 min
Het Italiaanse bedrijf Zehus heeft een achterwielnaaf ontwikkeld waarin motor, batterij, sensoren en software zijn geïntegreerd. Daarmee kan een hybride e-bike worden gebouwd die bij remmen en afdalen energie opwekt die beschikbaar is tijdens optrekken en bij 'beklimmingen'.

Hans Schreuder.net ondersteunt Zehus bij het ontwikkelen van een deelfietsprogramma rond deze innovatie als onderdeel van het Europese Horizon 2020 programma. Naar verwachting zal in september 2018 in Arnhem een eerste pilot starten.


Bent u op zoek naar een compleet systeem voor het opzetten van een deelfietsensysteem mét ondersteuning, maar heeft u geen trek in het aanleggen van laadinfrastructuur? Overweeg dan Bitride en neem contact op met hansschreuder.net

 

We implementeren een compleet systeem: fietsen inclusief Smart Wheel, AXA slot en Vodafone connectivity box. De fietsen zijn dus altijd online. Goed voor de monitoring van gebruik maar ook voor de beveiliging als ze geparkeerd staan. En alles ondersteund door het Bitride digital platform inclusief app. Bent u een bestaande operator? Voor u zijn Smart Wheel en Vodafone box ook separaat beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden!