NVC College Tour-sessie voor studenten en verkeersprofessionals

maandag 31 augustus 2015
timer 2 min
De NVC College Tour 2015 is een nieuwe serie bijeenkomsten waarbij studenten, verkeersprofessionals en boeiende sprekers elkaar ontmoeten, kennisdelen en inspireren. De eerste sessie heeft als thema 'fiets' en vindt plaats op 17 september 2015 in Den Bosch. De sessie is gratis voor deelnemers aan het Nationaal verkeerskundecongres 2015. De normale toegangsprijs bedraagt € 95,- per deelnemer (exclusief btw).

Samenwerking met hogescholen

De NVC College Tour 2015 is een samenwerking tussen het Nationaal verkeerskundecongres, de NHTV BredaHogeschool Windesheim en NHL Hogeschool. De hogescholen zijn elk voor een eigen sessie gastheer en verzorgen een programma rond een actueel thema. De sessies zijn voor studenten en verkeerprofessionals; jong en oud, beginnend en ervaren. De bijeenkomsten zorgen voor verbinding met elkaar en in het vakgebied.

 

Donderdag 17 september - Thema: fiets

De eerste sessie vindt plaats op 17 september 2015 in Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Gastheer is de NHTV. De bijeenkomst is van 15-18 uur en heeft als thema 'fiets'. Onderwerpen zijn: 'Visie op fietsverkeer' en 'Fietsen in virtual reality'. Hugo van der Steenhoven, voorzitter van de Fietsersbond, begeleidt de sessie. De sprekers zijn onder andere:

  • Professor Martin Dijst - Universiteit van Utrecht
  • Fietsprofessor Kevin Krizek - Radboud Universiteit (videobijdrage)
  • Cyclingprofessor dr. Marco te Brömmelstroet - Universiteit Amsterdam


Meer informatie

Schrijf u via de CROW-site in voor 17 september a.s.