Uw innovatieve fietsidee indienen? U heeft tot en met 15 juni de tijd

maandag 12 juni 2017
timer 2 min
De afgelopen weken zijn onder meer vakgenoten vanuit gemeenten, kennisinstituten, fietsverenigingen en hogescholen/universiteiten in de pen geklommen en hebben hun abstract of idee voor een fietsinnovatie ingediend. Deze ideeën en abstracts worden gepresenteerd tijdens het Nationaal Fietscongres, dat op 20 en 21 september plaatsvindt in Tilburg. U heeft nog tot en met 15 juni de tijd om uw innovatieve idee of abstract in te dienen.

Dus heeft u een innovatief fietsidee, waarmee u in aanmerking denkt te komen voor het prijzengeld á 10.000 euro? Of heeft u een abstract die u graag wilt toelichten tijdens een sessie op het Nationaal Fietscongres? Dien dan vandaag uw fietsinnovatie of abstract nog in, want op 15 juni sluit de indienmogelijkheid. 


Vanaf 16 juni buigen de zeven wegkapiteins zich over de ingediende innovaties en beraden zij zich over de nominaties. De programmacommissie beoordeelt de ingediende abstracts en maakt een keuze welke abstracts een podium krijgen tijdens het Nationaal Fietscongres op 20 en 21 september. 

Nationaal Fietscongres

Voor de 6e keer dit jaar brengt het Nationaal Fietscongres op 20 en 21 september fietsprofessionals bijeen. Het thema dit jaar is innovatie. De professionals kunnen zelf een invulling geven aan het programma door een abstract in te dienen of ze kunnen met hun fietsinnovatie meedingen naar de Tour de Force Innovatieprijs ter waarde van 10.000,- euro.

 

Meer informatie vindt u op www.nationaalfietscongres.nl.

U kunt uw innovatieve fietsidee kunt u nog indienen tot en met 15 juni.